Pages

Thursday, 3 October 2013

Pertandingan Bunga Api Antarabangsa Putrajaya 2013 (Part 3)

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM 1BUNGAPI! hahahaha..

Performance by CHINA  (Part 1)
Performance by USA (Part 2)

Semalam berkesempatan AKHIRNYA untuk pegi tengok performance yang paling last dari UAE!!! Alhamdulillah sempat jugak pegi. Actually before that ade event dengan kawan2.  Event membaham sushi! haha. KPI 20 pinggan masih tidak tercapai. tapi adakah hari ini akan tercapai? MAGADDDDDDDDDDDD!!!! hahaha

Kali ni nasib tidak menyebelahi sebab banyak sangat gangguan. Flash orang, langit tak berapa nak gelap, asap berkepul-kepulan. phew~ Tapi takpelah redha kan je. Eh! boleh pulak kau nak salahkan benda lain kan? Ko tu yang tak pro ok! hahaha. Nasib baik sebelum tu dah kenyang melantak sushi!!! Sejuk sikit perut. motif!!???!!! =D

By the way, pertandingan ini AKHIRNYA dimenangi oleh Malaysia. Malas nak komen. TTTTTTTEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTT!!! hahahaha



Ok now mari kita enjoy piccas yang tak seberapa ini! Payah ok nak edit nak hilangkan kepala orang. hahahaha. 

Aku suka betul colour fuschia ni..

Macam dandelion kan?

Kepapish!!!!

Ewah~

Renjis2 dipilis~



Bertebaranlah kau!



Biar angin membawa chentaku~

Antara yang aku suke sgt!

Nampak tak asap2 tu!!!
Tapi highlight semalam adalah formasi DOUBLE HEART dan SMILEY!!! Omey sangat! hahaha 

Overall tak puas hati lah. takpe. next time kita cuba lagi!! yeay!

Till then thanks for reading and come back for more stories! Insyaallah!

Adios and Wassalam!

10 comments:

Biqque said...

mana heart dgn smiley nyer?

mesia nyer ko ada amik tak?

abbazeef-wanderlust said...

@biqque
aiyo..mana sempat uols! dgn terkejut lg..hahahah. but cantik ah! haha~

Anash said...

hahah
terkejut terus tak terhambek gambo smiley and heart tuh?

hehehe
pandai aaa tangkap gambo !!!

(puji bodek namanya tu...)

abbazeef-wanderlust said...

@kak anash
hah! haruslah ok! mcm terkesima jap. owh simley. hahaha. puji bodek? nak sy kembang tang mana? hahahaha

mrs.smile said...

jenjalan sini dr blog kak anash

cantik! paling suka gambar no. 3 dengan 5 :D

abbazeef-wanderlust said...

@Mrs smile
tq sbb sudi singgah! yup. no.3 one of my fav tu. =D

Janggel / Rain said...

Aku ada gambo heart shape tu tapi tak lawo...hehehr

abbazeef-wanderlust said...

@janggel
hah! HUNTONGGGLAHHH!!!! hahaha. upload2! hehehe

Dr Singa said...

hai awak...

lawaaa...
semua lawa!!!
macam bunga semalu!!
saya tak dapat tangkap pun yang smiley dan heart tu! cepat bebenor hilang!

next event bunga api .. nanti boleh try teknik baru tu!
excited gila saya bila dapat yang cantik macam tu!!

abbazeef-wanderlust said...

@Dr Singa
timaceh2!!! hehe. yup! definitely! kne bwk dua kamera lh cmtu! hahaha. xnak ilang dua2 style. haha. but ur style is soo different n unik! lawa ah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...