Pages

Saturday, 31 August 2013

New Facebook FANPAGE!

Salam semua! 

Hari ni entry pendeks je. Just nak gitau yang kita dah ade FANPAGE (matilah ramai nau kan fan ko kan.. haha) FB yg baru! Yang lama dah dikorbankan. Actually yang baru ni aku incorporatekan dengan personal FB page. Senang sikit nak managenya. InsyaAllah will keep on updating and posting there. so LIKE cepat2 and LAJU2 ok! muahahaha~

NEW FANPAGE! yeay!
 And one more thing, kalau korang nak pastikan dapat setiap update and info yang aku sharekan, korang boleh ADD TO INTEREST LIST. ha..baru korang takkan terlepas update aku. =D


dekat button bulat tu, tekan 'add to interest list'
Then dekat blog pulak, sila lah klik Fanpage Button kat sebelah kiri tu ye.. =D.



Thanks korang! HUG KETAT2! muahaha.. 

Btw Selamat Menyambut Kemerdekaan ke 56 Malaysia! Semoga Malaysia terus aman makmur dan dalam lindungan Allah selalu. AMIN!

Adios! Wassalam~

2 comments:

Janggel / Rain said...

Gitew.... oh yg dulu punya dah dikuburin rupanya.

abbazeef-wanderlust said...

dah selamat dah! haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...