Pages

Sunday, 1 April 2012

FINALLY.....

Salam!

 


Selepas memikir panjang dan berjaya menimbulkan kekacauan di page FB aku sejak seminggu yang lalu, maka dengan izin Allah, FINALLY.....IT IS HERE!!!! =p (p/s : kepada Mahir, Syafieq, Aizad dan AJ - nilah SOMETHING BIG tu!!! hehehehe)

Yup, hasil sokongan wife tercinta, InsyaAllah, blog ini akan jadi medan untuk berkongsi sedikit pengalaman dan pengetahuan yang ada hasil pengembaraan kami di muka bumi Allah ni.

Nama blog diinsiprasi hasil gabungan nama kami berdua ABBAZ + FEEZA dan untuk travelholic, perkataan WANDERLUST memang dekat sangat dihati. Tapi untuk yang belum tau meh aku tempek ape maksud WANDERLUST tu...

'a strong desire to travel'

source : http://oxforddictionaries.com/definition/wanderlust
(no cikmek google ok...=p) 


Perjalanan masih jauh. Luasnya alam ini tidak terkira. Hanya doa dan usaha memungkinkan kami untuk sama-sama berjalan jauh, menghargai segenap pelusuk alam ciptaan Allah ini. Lain orang lain sebab mereka berjalan jauh, ada yang mencari maksud hidup, mencabar diri dan etc, tapi bagi kami, menikmati penjelajahan ini berdua, satu ANUGERAH TUHAN yang tidak ternilai! Semoga perkongsian ini dapat kami ceritakan kembali pada generasi kami yang akan datang. InsyaAllah. 

This is soooooooo true! 




Kepada mahaguru2 travel yang telah saya linkkan dalam DUNIA TRAVEL kat sidebar tu, tq so much for inspire me! Your blog are tremendously awesome and definitely i have my own favourite which will be reveal later lah kan? hehehe.

Akhir kata, semua orang boleh travel sebab ANDA TAK PERLU MENJADI KAYA UNTUK MENAKLUK DUNIA!

wassalam, 

abbazeef_wanderlust




10 comments:

mahir said...

Tu diaa

abbazeef-wanderlust said...

mahir - tu diaaaaaaaaa!!!!!!!!! hahaha...alhmdulillah. berikanlah aku kekuatan! =p

mahir said...

Rajin rajin la post pasnih

abbazeef-wanderlust said...

ok.bertabahlah! hehehe~

bdk2 @ John said...

semoga rajin2 menaip selalu! enjoy the ride!!!

abbazeef-wanderlust said...

john - tq for much! yeargh! same goes to u ok!

shah_rule said...

tuu diaaaa.. its so TRUEEE ok~
clap clap clap...! hehe
Bumi Allah ini luas memang untuk kita selongkar rahsia kekuasaan dan kebesaran Allah. Insyaallah betulkan niat, moh kita sesame.. :-)

abbazeef-wanderlust said...

shah_rule - omg2! dpt clap2 ni yg buat medulla oblongata begetar2 ni. hahahhaah... yup. penah dgr wo cite travel salaH niat last2 kene byr cash! gerun. nauzubillah minx jauh! =p. kalo u housemanship kat HKL gtau lah. HAHAAAHAHAAHAHAHA

aizad firdaus said...

wahhhh tahniah bazli & wifey....
noleh la kongsi2 tips travel kat sini...
bertambah la lg 1 travel blog for me to follow.... heeee

all d best k!!!

abbazeef-wanderlust said...

@aizad - trimas2. jgn lupe bookmark ok penting tu. miahahaha. tq so much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...