Pages

Thursday, 10 July 2014

Wanderlust Wednesday - L'Orangerie

S.T.R.E.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S.S


5 comments:

R.a.W | Ramble and Wander said...

Tak pernah sampai lagi Versailles ni. Biasanya bila dah sampai Paris mesti malas nak keluar dari city centre, haha!

Apasal nampak lengang je ni? Bkn a popular tourist spot ke? Dgn cerita biasa queue panjang?

abbazeef-wanderlust said...

@raw - bape kali dah g paris ni? mcm kampung2 je aku tgk ni. hahaha. nnti skali lg dtg g la versailles. blh la tgk gaya hidup org pembesar dulu2.

this is the garden. besar nak mampos ok! haha. just look at the right side of the pic. tu compound versailles ok. saujana mata memandang. kaki ni nk tcabut jalan! the garden are well managed. kat garden xnmpk ramai sbb area dier sgt besar.

org yg ramai gile xingt dunia tu q nak masuk palace dier. even u bought the ticket online pun u hv to q almost 2 hours! mlainkan u start q awal pagi subuh. hahah. at 1st we q, xtahan, kitorng pg garden dlu which is free. dlm lps lunch q balik for 1 hour then br dpt masuk. MAGNIFIQUE. tu je blh ckp haha.

R.a.W | Ramble and Wander said...

Paris tu kampung no. 5. haha!

Tu la pasal, mmg biasa dgr queue panjang tapi tgk dlm gambar ni mcm takde org je. Musykil kejap, haha! Bila dgr kena queue awal tu la yg jadi malas nak pergi tu. Tapi ya lah, insya Allah ada rezeki mmg kena pergilah nanti.

abbazeef-wanderlust said...

@raw - tudia kampung no. 5. bg full list blh? once and for all raw. g skali hadap habes. pastu NEXT!!! haha. the q bersimpang siur. bile dlm q kan, tgk ade org br smpi nk beratur, diorg mcm tekejut gile. hahaha

The Travelling 3o said...

Hari tu sampai sini habis masa kat dalam je. Nyesal pulak x pegi taman dia ni. Tapi tgk dari dlm pun cantik gile.

Btw, kami 3 sekawan baru je launch travel blog. Kalau nana ada masa singgahlah, nak jugak dapat feedback dari blogger fames ni hehe entry 1st kami psl backpacking di New Zealand.

blog kami www.thetravelling3o.com

Terima kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...